Sunday, April 19, 2009

CT FÖR HELA SLANTEN

Vet ni vad? Jag har inte varit i New York alls denna helg! I fredags kom istället en del av New York till mig, nämligen Sanna. Så denna helg har varit så lugn och skön så!

I fredags kväll åt vi sushi, gick en shoppingrunda på mallet, satt på Barnes & Noble och läste på om Los Angeles med en kopp te och hängde på Stop & Shop för att hitta det mesta ultimata och nyttigaste snack för vår nya diet. Allt som en småstad har ungdomen att erbjuda! eeheh...

Lördag steg temperaturen rejält mot 25 grader så vi stack mot The Cove vilket är park, strand och utomshusaktivitets-area i ett. Där hitta vi en avlägsen klippa där vi låg i bikini och sola, NAJS! Fast sen blev det för blåsigt så vi drog oss mot rikemansstaden Greenwich och gick på deras shoppinggata en stund.


Sen blev det middag på Mackedonkan och hemåter för att jobba kväll. Sanna och jag lekte barnen svettiga och trötta, så vid läggdags slocknade de små liven snabbare än ett ögonablink. Skönt! Efter det gjorde vi goda svenska pannkakor och käkade dem med ett glas kall mjölk, MUMS och glodde på tv i varsin soffa resten av kvällen.

Imorse vaknade vi utvilade (?) efter 12 timmars sömn!! Efter lång frukost och tänkande över vad vi ville göra med dagen bestämde vi oss för att checka in Tommy Hilfigers hus. Så vi drog mot Greenwich igen och checkade in hans och hans grannars gigantiska hus. Vet iofs inte om han bor kvar där nu för att förra året lades det ut på försäljning för 240 milj. kronor!


Nu sitter vi bara här på mitt rum och deppar för att helgen är slut och inväntar att jag ska ta Sanna till tåget och hämta upp Raisa från tåget. Hon har varit i New York sen i tisdags.

Hörs snart igen, puss!

0 comments: