Monday, March 9, 2009

EASY LIKE A SUNDAY MORNING

Söndagen igår var så härlig så! Åkte in själv vid 12-tiden och mötte upp Sanna i West Village. Tyvärr låg Mr. American i feber så blev inte av att vi hängde med dem.


Men en heldag med Sanna var så underbart så! Vi gick runt och upptäckte mer av downtown, vilket runt The Village, Nolita och Soho känns som en liten mysig by i sig. Har man aldrig varit i New York eller varit här och bara sett det mest turstiga, tror jag inte man har någon aning om hur de där områdena ser ut downtown.

Vissa gator känns det som att man går runt i Frankrike, eller Spanien, eller London, ja en stor blandning är det. Mysigt är det!

Vi åt jättegoda hamburgare på en uteservering, fikade på ett hemligt litet mysigt franskt café och gick på bio.
I vissa delar av The Village känns det som om man befinner sig på 70-talet eller nåt. Mycket bohemiska människor, folk som ligger i skyltfönster och blir tatuerade, hundar överallt och bara en ren bykänsla över det hela.

Men jag älskar det! Man kan då aldrig tröttna på den staden.


PUSS & HEJSVEJ!

2 comments:

Anonymous said...

Vilken organisation åkte du med, och är du nöjd med den?

Anonymous said...

Jag åkte med skandinaviska institutet och ja, jag är jättenöjd med dem! Inget att klaga på alls. Alla som åkt med dem är nöjda till skillnad från de som åkt med andra organisationer faktiskt!