Saturday, February 14, 2009

PICS

Sannis och jag

Xavier de Rosnay!

Ett vanligt inslag på klubbarna

Stängning på Cain och typ bouncern drar igång till "New York, New York", sicken spexare!

1 comments:

mamma said...

Det verkar gå hett till i NY..
När du kommer hem tycker du väl att helgerna är lite väl tysta kanske? Men vardagarna desto roligare !!! Jag har kommit in i ett bra flyt nu med min träning..Powerwalkar till Domsten med Minus i stort sett varje dag..Mycket maggympa varje dag nere i källaren i form av situps..100 st. Känner mig piggare och mår mycket bättre givetvis.. Försöker leva så sunt som möjligt på dagarna..Äta rätt och dricka ramlösa till maten..Vin till helgen..
Igår var mormor här och åt mat och såg på melodifestivalen.. Måns Semmerlöv och ett hårdrocksband gick vidare till final..
Pappa har blivit bjuden av HD att se melodifestivalen i Malmö med mat innan. Bosse har också blivit bjuden med många andra som annonserar mycket i HD..
Nu börjar sportlovet här hemma.. Jag kommer att jobba..Första gången på flera år som vi inte åker någonstans på sportlovet. Är inne och kollar webkameror från Lech och man blir trots allt lite sugen..Solen skiner från klarblå himmel..
Träffade Matilda Ahlqvist i helgen på Väla. Hon sa att Marie läser din blogg (Hej marie, förresten ) ofta och tycker att du skriver så bra.. kul!!
Kram.kram ..ringer Pontus i veckan om var vi ska hämta din väska...