Friday, October 31, 2008

The Wiggles

Varje morgon, varje eftermiddag, till och från skolan vill pojkarna lyssna på The Wiggles-cd:n. Det är ett gäng vuxna män som stollar sig. Tyvärr kan jag nästan alla låtarna utantill nu.. Titta och bli rädd. Detta är min Halloweenpresent till er:



Bu!

1 comments:

mamma said...

har lyssnat på alla låtarna..Förstår om du börjar få sår i öronen..De
påminner faktiskt lite om 60-talsband..i kläder och stil. Barnen gillar dom och det är väl det viktiga..Nu håller jag på att packa..Det har varit världens monsunregn här nere idag. Barnen har sprungit runt i byn med Halloweenkläder i alla affärerna, dyngsura.. Köpte ett par svarta stövlar idag till min klänning som jag har hemma.
Vi ska ju ha gäster nästa helg. Jag äger som du vet knappt ett svart plagg, men klänningen är ju svart och då kan jag ju inte ha bruna stövlar till..Imorgon 12.50 går planet från Nice mot Köpenhamn..Det ska bli intressant och se om man känner igen några från ner resan som också står där med lång näsa och fått köpa hemresan 2 ggr på grund av Sterlings konkurs...ja,ja det kunde vara värre, tänk om jag inte hade fått en flygresa hem då hade jag fått ta tåget!!! 185 mil.. Kram från mamma