Friday, October 24, 2008

BOOTS

Hej igen, behöver er hjälp med att välja boots för hösten/vintern. Vilka är snyggast? OBS! Alla bruna finns i svart med om det är snyggare?







Svårt när man inte har så många smakråd nära till hands här i staterna, så om ni vill, kom med synpunkter, ju fler desto roligare! :D
PS: Ja, jag vill ha hööga stövlar i år, gärna över knäna :)

8 comments:

mamma said...

Jag tycker klart att de stövlarna
längst ner är snyggast. Ska stövlarna vara så höga i år? Tydligen... Men mitt val är längst ner..kram Mamma

Anonymous said...

Hej Johanna!

Föst och främst tycker jag att du verkar ha funnit dig MYCKET mer tillrätta med din nya tillvaro. Det tar sin lilla tid att hitta sin "plats" både geografiskt och känslomässigt, när "platsen" är funnen funkar livet mycket bättre! GREAT! Kör på!

För det andra instämmer jag med mamma Eva när det gäller stövlarna...(vi är ju i samma generation!!!) Men du brukar ha "koll" när det gäller "det rätta" i modeväg, alltid så fräckt klädd är du!

Massor av kramar från "fräcka Barcelona", här har folket "koll"....det är som en stor catwalk här! Inspirerande!

/Kram/

Anonymous said...

Första eller sista!! Eller varför inte båda? ;)

Anonymous said...

Hej Johanna!
Jag röstar på stövlarna längst ner, du har alltid haft så fin smak. Kommer ihåg en gång när jag fick en kasse försmå kläder av dig, jag var så nöjd med alla kläder och jag älskade dem! Men tyvärr, finner jag inget som jag passar längre! Haha!

Du verkar ha det superbra i USA! :)
Kram på dig. / julia

mamma said...

Hej igen Johanna..har nu kommit till Antibes. När jag landade var det lite si och så med vädret, men nu!!!Högsommar. Några ligger t.o.m på stranden.
Ska ner till"min"shampo affär och köpa lite. Sen blir det att spola terassen,
ut med trädgårdsmöblerna m.m. Det är ju sånt som pappa brukar göra. Få se om jag hittar allt..
Var på CAP 3000 innan jag körde hit och bunkrade lite frukost och mat och vin. Nu är man lite trött efter att ha gått upp 03.45 i morse när jag skulle till Kastrup. Ha det bra Johanna kram Ma..

mamma said...

Glömde säga att va kul att Marie och Julia är på hugget nere i Barcelona. Dom hejjar på dig Johanna att det kommer att bli ett bra år för dig.. Det känns väl mysigt/Mamma

Anonymous said...

åh jag röstar på minnetonka;)

Anonymous said...

nej nej, ettan helt klart!
fashion!!! ;)