Tuesday, June 9, 2009

LAST DAYS...

Ja nu är det dan före dan före dopparedan! Ooh det är helt sjukt vad jag längtar. Ju närmre det kommer längtar man mer. Har inte haft hemlängtan på 7,5 månad men nu kan man ju inte ens vänta! MINUS JAG KOMMER SNART OCH PUSSAR DIII!


Ja de senaste dagarna har sett ut såhär: I fredags hängde jag hemma hos Linda som jobbade kväll. Vi fick sushi beställt åt oss, åt och blev proppmätta. Degade i soffan tills båda somnade. Åh det var skönt. Vi var som ett litet par. Jag vakna runt 12 av mig själv och putta lite på Linda "Linda, Linda, vakna nu!".

Lördag stack jag in till New York alldeles själv och fick säga hejdå till shoppingen med några bra sista köp. Sen vart det hemmåt för att jobba kväll.


Söndagen startade med att jag ringde hem för att gratta mamma, sen stack jag ut på powerwalk i skogen, efter det frulle och sen in till city igen för att träffa upp Malin, Raisa, Linus, Frida, Matilda och Camilla. Vi gick runt lite, åt middag som lite blev min avskedsmiddag, sen stack Malin, jag, Raisen och Lincaaa ner till mitt favvocafé Yaffa Café i East Village.


Min sista tid i New York, för denna gången, avslutades med att jag och Malin satte oss på trapporna på Union Sq, tittade på fotbollsspelande killar och lyssnade till trumpetmusik. Det var fint det!


Ikväll ville familjen äta middag med mig, sen efter det ska jag träffa upp alla Stamford-tjejer och fika. Imorgon ska jag packa det sista. Får se vad min reseklädsel ska bli. Var på väg att skicka hem min vinterjacka idag men de ville ha 30 dollar för billigaste shippingen vilken var ett big NO NO!! Så blir kanske kjol, tjocktröja och dunjacka på planet? Åh halledar...


Ja, jag har hunnit bli mentalsjuk under min tid i USA...

1 comments:

Marie A said...

Johanna!
Då ses vi hemma på gatan i Laröd. Vår familj kommer hem till Sverige i olika omgångar. Men en sak är säker att sommaren ska tillbringas i Hbg. Det är ngt speciellt med Hbg på sommaren.

Trevlig resa hem till Sverige. Kram/Marie med familj