Tuesday, April 21, 2009

Valmöjligheternas land

Som ni kanske har förstått eller redan vet så är USA ett land fullt av alternativ. Är du glutenallergiker och vill ha en donut med chokladglasering och färgat strössel så finns det. Vill du ha diamanter på dina vindrutetorkare så finns det någon som specialiserat sig på att kunna utföra just det jobbet eller vill du sätta din unge i en montessoriskola som lär ut buddhism så kan du det.


Här finns alltså allt för alla sorters människor. Det kan man verkligen se om man tar sig in på Barnes & Noble. Där finns böcker för alla sorters intressen. Så många olika böcker finns det där att man nästan trillar baklänges. Senast fotade jag bara två olika som låg bredvid varandra på ett bord:

Får du chansen att smita in på en filminspelning är här en bok för dig som vill veta hur du ska sköta snacket för att passa in bland filmfolket. På skämt såklart men ändå!

En liten bok om minigolf.

Sen ska vi inte snacka om de 4-5 hyllorna med böcker om bara New York. Där fanns 3-4 böcker om hur du klarar dig som bäst om du är vegeterian och vegan in the city och älskar du te fanns en guide på bästa te-ställena i New York.

Ja ni, amerikanerna har det inte lätt inte.

0 comments: