Monday, March 16, 2009

BACK FROM THE CITY

Så ja nu är jag tillbaka, helgen är slut och det är måndag igen och ny vecka... Både bra och dåligt.
.
I fredags åkte jag in till Sanna och Kimberly som anlänt till New York bara några timmar tidigare. Vi gjorde oss iordning och stack in till meatpacking för att feeezta på Kiss & Fly. Det kul emellanåt, men det är något med det stället som gör att jag aldrig har riktigt kul där. Konstigt.


När jag dock hade som roligast tittade jag bara bort en 10 sekunder för att leta efter en person. Då går en gubbajävel på 40 år förbi mig, stannar upp och bara "Wuhoww, you look BORED!". Haha asså vad vill man få ut av att säga så? Jo men visst jag ska skratta varje sekund hela kvällen så ingen ska tro att jag har tråkigt. Jomenvisstdu! Typ "haha, vad är hon? haha jag ser inte henne, hahah, hmm är det hon? haha, neej..." ÖH DAAH!


Tog taxi hem till Sanna före dem för jag orkade inte stanna kvar längre och vet ni vad? Jag fick visa vägen för taxi-chaffisen i Brooklyn för han inte hittade. Skillad man är eller vad? 3:30 och lite tipsy liksom...
.
Lördag stack vi ut på shoppingrunda downtown och hade det jetemysit. Fick visa Kim runt lite i våra kvarter. Härligt väder va det också, våren är verkligen här nu!


På kvällen skulle Sanna och Kim ut, inte jag för jag är ju för kort för att festa på Tenjune på lördagar. Jo ni, det är så promotersystemet går till. Du kan i princip se hur som helst ut i facet, men är du lång och smal kan du bara traska in på vilken klubb som helst. Men skönt var det för jag var ändå för trött för att festa, så jag åkte upp till Linus, Raisa och Peter, en hbg:are på genomresa på 44th street för att hänga.
.
Stack därifrån 2:15 men kom inte hem till Sanna förrän 3:30. Vänta på tåget i 30 min. Även där fick jag vägleda en amerikan! Vi satt många på en bänk, han kom fram och fråga hur han skulle ta sig till Hoboken, NJ. Ingen visste, men jag bara "You have to take the F-train to 14th street, then just walk across the street and take the PATH-train". Asså SHIT säger jag bara, man är ju bara fööööör BRA! hahahaha...


Jag var så trött att jag t.o.m somna till på tåget. Fint!
.
Söndag var jag sååå seg och Sanna och Kim skulle på sightseeing vilket jag inte palla. Så jag slappa i huset nästan hela dagen, gick ut med Jane the dog, gav henne mat och åkte in till World Trade Center för att möta upp Sanna och Kimsan. Vi gick till minnesplatsen och försökte fatta hur det nya WTC kommer se ut. De ska visst bygga byggnader runt platsen där tornen stod. Som minne ska de ha två fyrkantiga nedsänkningar i marken där de stod. Fattar dock inte hur alla byggnaderna ska få plats!?
.
Sen gick vi och gick och gick och gick och letade efter ett ställe att äta på. Svårt är det att hitta restauranger i shoppingområden för de stänger med affärerna i princip. Sen är det dött där! Men vi hitta ett thaistället tillslut. Det var gottis gottis!
.
Mot Grand Central och som tågen klaffade! Kom fram 40 min innan tåget gick, men inga tårar för det. Älskar att bara vara där. Sitta på trapporna och bara kolla på folk som kommer och går. Inte var det fel heller när en kör står uppe på trapporna och sjunger fint. Jo men sådär en söndagkväll klockan 22! Bara i New York, bara i New York... LOVE IT!


HEJSVEJ!

1 comments:

Anonymous said...

Du är grym Jojjo. Du kanske bodde i NY i ett tidigare liv, innan rönnvägen ;) Puss