Saturday, October 18, 2008

Fortsätt

med att kommentera så bra som ni gjort! Ska sticka till tåget nu, men vill se många fina kommentarer på mina senaste inlägg när jag är tillbaka imorgon kväll! Det är era kommentarer som gör den här bloggen värd att hålla vid liv :)

Puss på er! Nu är det New Haven som gäller!

5 comments:

mamma said...

Nu har vi varit på hockey. 5-1 till Rögle..Hörde av Victoria och Anders att de hade pratat med dig via Skype..Då har du många att prata med..
Träffade Nicoles föräldrar på Inom
restaurang. Hennes mamma läser din
blogg varje dag..Nicoles pappa åker
till NY i början av nov. Om det är något du vill ha hemifrån förutom lådan som vi skickar nästa vecka så kan han ta med det och ställa in paketet på sitt hotell, så kan du hämta det vid tillfälle...Snällt va?
Vi hörs senare Johanna. Hoppas du får det kul i NY.Mamma.

Anonymous said...

Heeeej. Vad kul att det känns bättre! Visst känns det som att vi har varit i USA hur länge som helst även att det bara e snart 2 veckor! Hoppas du har kul i Nevvan. Hälsa Sanna från mej! Puss och kram

mamma said...

Hej igen..har varit ute med Minus nu på långrunda för 3:e dagen på rad. Såklart blir det Domstensrundan varje gång. Han kan den utan och innan.(undrar om han skulle kunna ta den själv någon gång?) Nu väntar 100 situps, sedan in i duschen. Om 3 timmar kommer mariana och Micke hit på middag. Han fyller tydligen år idag också.
Vilket sammanträffande. Visste du att de har köpt ännu en hund.(nu har dom 3). Zorro, Selma och så den lille på 8 veckor som är en likadan som Selma och hon heter Signe. Kram Mamma

Anonymous said...

Hejsan Johanna, skoj att se att du borjar kanna dig "hemma" over there....sjunga i duschen:) Hosten har borjat har nere i Frankrike men vadret ar harligt. Hur traffar du andra tjejer i samma situation som du?? Finns det nagon forening eller natvark. Det ser langt ut mellan husen dar du bor. Skot om dig och kramar fran Svante och Laurence.

Anonymous said...

Hej!
Jag läser din blogg hos siv och bengt som jag är på middag hos idag.Den är rolig att läsa, du skriver fyndigt. Jag ser fram emot nästa gång jag får läsa den. Hoppas du har haft en bra helg. Jag skickar snart ett brev till dig, ska bara få adressen av Eva.
Tänker på dig Johanna.
Stor kram från mormor