Saturday, April 11, 2009

THE CITY IN THE CITY

Igår vart en riktigt lyckad kväll!! Det hela började med att Sanna och jag tog oss in till 21st st vid 10-tiden där vi mötte upp Julia och Iris för middag på Markt. Riktigt mysigt ställe!


Mot slutet droppade två andra svenska au-pairer in för att säga hejdå innan de skulle åka hem, och bara några minuter efter det kom Marielle Perninger och hennes kompis Sandra direkt från Long Island. Marielle är från Helsingborg och bästa kompis med Andrea, min bästa barndomskompis, och pluggar på Long Island. Så nu i över en månad har vi pratat om att ses, men våra planer har inte kunnat klaffa direkt. Men igår, ja IGÅR DÅ SÅ fick vi äntligen ses! Haha. Jättekul var det!


Så i alla fall. Mätta och belåtna och redo för fest, tog vi oss ut ur restaurangen. Och vilka kommer gåendes förbi om inte Whitney och hennes två kompisar från The City? Över gatan de gick och stod och väntade på att kamerorna som stod uppställda utanför Citrine skulle börja rulla så att de kunde traska in där snyggt.

Så där stod vi utanför Citrine och väntade på att få komma in, men först skulle The City-tjejerna in. Vi kom med i bakgrunden och bara "Wiii", blev jätteexcited för att vi säker kommer kunna skymtas på tv. Vi går in, uppför trappen och blir förda till ett bord på klubben. Runt oss står 4 kameramän med gigantiska kameror och alla människor på klubben står och bara glor på oss. Kändes som att vi blivit ditkallade av MTV att agera statister, och det trodde nog alla med.

Vips så kommer The City-tjejerna in, ställer sig och börjar festa vid bordet 30 cm från vårt bord, kamerorna rullar, några killar kommer och en kille som de tagit in för att spela Whitneys nya fling går förbi och bara "Oh hey, are you guys here?". Såå uppgjort var det hela. Marielle, Sanna och jag fick skriva under en police report också att vi godkänner att vara med på tv. Så kanske kommer vi med. Säkert Marre som blev raggad på av en av killarna i deras sällskap.

Så konstigt var det! Hela klubben kretsade kring våra bord och det var massa rum att röra sig på för ingen fick gå innanför "vårt" område. Men kul!

Whitney var förresten jättesöt och jag fick en liten fin ögonkontakt med henne. Hihih fniss!!


Sanna och jag kom i säng hos Malin 7.30!!!! Jag hade dock gärna somnat när det roliga gick mot sitt slut vid 4. Sen sov vi tre grisarna till 2.30. Resten av dagen har bestått av varsin go dusch, mat och soffdegandes. Riktig mysdag. Nu sitter vi här med Bella och Jesse och kollar filmen Evening.

Imorgon ska det bli kanonväder. Blir nog att träffa Marielle, Sandra och co på Manhattan!

PUSS

0 comments: