Monday, March 30, 2009

MÅNDAGSBARN (naaat)

Måndag var det idag ja och nu har jag slutat, så nu är måndag snart slut tack och lov. Usch jag har aldrig och kommer alrdrig gilla måndagar. Men det är något här i USA som gör att de går fortare än någon annan vardag, vilket är asnajs ju.



I lördags åkte jag in till city och mötte upp Sanna, Malin och Bella (gick på procivitas ett år över mig och är au pair i brooklyn!). Men de var sega så jag satte mig en halvtimme på mysiga, triangelformade torget mellan Carmine St, Bleecker St och Ave of the Americas. Och SOM det stekte! Frusna jag var tvungen att ta av min skinnjacka och bara sitta i koftan bar. Sista minuterna innan girlsen kom satt jag dock inte solo. En kille kom vandrande tvärs över från sin bänk och satte sig bredvid mig, fråga hur jag mådde, vart jag kom från, berätta att han kan "pratta litte svenka" och att han pluggat i Lund. Sen undra han om jag och mina kompisar ville hänga med honom och hans kompis till Metropolitan Museum senare. Men jag avböjde så vänligt så.


De kom, finally, och vi stack för att äta lunch. Sen blev det en heldag i Soho, Noho, The Village, ja ni kan våra områden vid det här laget.

På kvällen drog Sanna ut å feezzta, men jag mötte upp Bella instead och drog hem till henne. Fast på vägen stanna vi till på ett deli och ladda med lite gosaker. Jag körde på mina Oreos. Tyvärr hade de inte Golden Oreos som är 100 gånger godare. Kommit till Sverige än? Hos henne blev det tv-glo, bland annat på ett program där killar bedömde tjejers kroppar och tjejerna skulle gissa i vilken rangordning de kom i för att vinna pengar. När de senare pratade inför kamera hette de fint "Sarah - #3 in butt" osv. Haha så kul. Men sen gick jag hem på natten för jag hade galet ont i huvudet. Så ont att jag typ mådde illa och kände mig alkoholpåverad. Stört.

Igår blev det uppstigning vid 2. Vad är det för hemskt sen tid vi börjat med att gå upp btw? Åt frulle, gick ut på promenix, fika på Starbucks, gick förbi Malin och blev inbjudna. Malin hade precis köpt ett Bare Escentuals kit så jag sminkade henne och lärde henne hur man använder puderfoundation-burkarna. De är tricky men ack så bra! Hon tyckte jag skulle satsa på att bli makeup artist. Asså hallåå man är ju skillaaaad!

Union Square

Sen sushi vilket var too much. Åt bara för att få i mig middag fastän jag inte var hungrig. Men vi var tvungna för vi hade bio i sikte med en annan Bella och EmmaManhattan. Så off we went to Union Sq för att äntligen se den efterlängtade The Haunting in Connecticut.








Jag är verkligen ingen van skräckfilmstittare och denna var bra gjord osv, men jag skräms inte! Är lite förvånad över mig själv. De andra tjejerna satt med händerna för ansiktet typ hela filmen men jag kände mig typ oberörd. Lite tråkigt tycker jag... Hoppas det var för det finns skräckfilmer som är bättre gjorda.

Filmen tog slut och jag var tvungen att dra så fort lamporna började tändas, springa till subwayn och upp mot Grand C. Kom i tid tack och lov, sen drog jag och Rais Bajs hemåter till Connecticut... Kanske är detta mitt sista inlägg ni läser. Buhuhhuuhuuu! Needåå!

BYE!

0 comments: