Tuesday, October 21, 2008

Mer shopping..

Så kylan har kommit och jag har inget i vinterväg med mig. Hjälp mig, vad ska jag inhandla. Min idé är detta nedan. Något bättre tips?





Min dag kommer inte vara så innehållsrik. Pojkarna är lediga från skolan pga någon judisk högtid så jag har dem i hela 10 timmar! Tack och lov ska vi på en playdate och förhoppningsvis kommer mamman hem tidigare. Men imorgon får jag kompensation av detta och är då ledig, skönt!
Poss haj!

2 comments:

Anonymous said...

Hej Johanna,
jättesnygg kappa och halsduk men stövlarna är kanske inte så mycket vinter?
Så kul ni hade i NYC och fick se så mycket, ja tänk vilken puls det är där. Nu hoppas jag att jag kommer med den 12:e november, finns platser än. Ska försöka se så mycket jag kan på 24 timmar, vad tror du - att tiden går fort :-)
Roligt att se hur du har det, fint hus! Garderoben hade jag gärna velat ha ! Sköt om dig nu och fortsätt hitta på saker!
Kramar

mamma said...

Jag gillar halsduken och kappan och stövlarna. Kappan påminner om min Zara-kappa som jag köpte förra året.
Nu är lådan packad. Fick köpa en större låda på posten så att plast med luftkuddar skulle få plats, annars är det risk för att det krossas.Har skickat med en sak till föräldrarna också samt Liav och Gil. Paketet har du om c:a 5 arbetsdagar.Där ligger också en sak från Victoria och lite från mormor.
Nu stundar sängen men först ut med Mine i regnet, P o k Mamma och Pappa